Utbudet av kontaktlinser på internet har vuxit stort de senaste åren. Det finns många fördelar med att beställa dem över nätet framför att köpa dem hos den lokale optikern. Det är ofta billigare, ibland mycket billigare, variationen är större och du kan få kontaktlinserna direkt hem i brevlådan efter bara ett par dagar.

Allteftersom internhandeln har ökat har också återförsäljarna blivit fler, det kan därför vara svårt att veta var man ska vända sig när man ska beställa kontaktlinserna. Det kan dock vara lämpligt att gå till en sida för prisjämförelse. Pricerunner är Sveriges populäraste prisjämförelsesida, kontaktlinser finns bland de produkter som de jämför priset på. Alltomlinser är dock den enda som är inriktad på enbart jämförelse av priset mellan de olika återförsäljarna av kontaktlinser. Här finns också all nödvändig information inför köp av kontaktlinser på internet. Kelkoo och Ciao är andra välbesökta sidor. Letar du efter billiga kontaktlinser är därför www.alltomlinser.se det naturliga stället att börja på för dig som letar efter bra erbjudanden och låga priser.

De olika återförsäljarna har olika krav för om man behöver ett intyg från optiker när man beställer kontaktlinserna över internet. Tänk dock på att du fortfarande bör besöka en optiker när du handlar kontaktlinser över internet. Felaktigt användande av kontaktlinser kan leda till hälsoproblem, och i värsta fall så skadar du ögonen.